Nederlands Kampioenschap 2016 Zetten 11-06-2016

Zaterdag 11 juni 2016 werd het Nederlands Kampioenschap Opgelegd 2016 voor de Junioren C en D gehouden bij SV de Linge in Zetten. Nick van der Nagel, Dean Uljee en Twan Uljee van de Postschutters'63 mochten afreizen naar Zetten om hun klasse te tonen. Onder het toeziend oog van diverse meegereisde fans mochten de schutters hun serie afwerken voor een plaats in de finale. Na de series plaatsten alle 3 de junioren van De Postschutters'63 zich voor de finale.

Om kwart over 3 begon de finale van de junioren D waar Nick het weer op mocht nemen tegen zijn geduchte tegenstander Ata Jongboom. De 2 junioren zijn al een tijdje aan elkaar gewaagd en zij lieten zien dat de lat voor beiden vandaag erg hoog lag. Nick moest uiteindelijke zijn meerdere erkennen aan Ata, maar heeft een zeer knappe prestatie neergezet door 2e te worden. En dat voor iemand die nog geen jaar deel neemt aan de schietsport!

In de finale vam de junioren C behaalde Dean een hele mooie 5e plaats en kwam Twan bij de laatste 3. Na een zeer spannende finale, met weinig ruimte voor fouten, mocht Twan zich toch de kampioen van Nederland noemen door als 1e te eindigen.

De Postschutters'63 wil alle deelnemers feliciteren met het bereiken van de finale en dus een plekje bij de beste 8 van Nederland. Dat is uiteraard ook gewoon hartstikke goed en ook een prestatie op zich! Uiteraard feliciteren wij de winnaars met hun prijzen waar zij ontzettend hun best voor hebben gedaan en zeer trots op mogen zijn. Proficiat!
En de volgende foto's werden mede mogelijk gemaakt door Edwin Raats. Edwin bedankt!