Bedrijfsuitje

Bent u voor uw bedrijf of afdeling op zoek naar een bedrijfsuitje of een teambuilding welke anders is als anders, kom dan gezellig bij onze vereniging langs. U kunt met uw collega’s de competitie aangaan om te kijken wie nu echt de beste is. Deel de groep in ploegjes op en maak en een groepscompetitie van. Vergaderen vooraf, ook dat is geen probleem voor ons.

Vergaderen

Wilt u vooraf eerst nog een vergadering houden? Onze kantine is bij uitstek groot genoeg hiervoor. Een flap-over en beamer zijn aanwezig voor het geven van presentaties en of het noteren van aantekeningen.


Schietactiviteit

Na de vergadering is het tijd voor de activiteit. Hier kan het verschil gemaakt worden tussen de deelnemers. In samenspraak met u stellen we een leuke competitie samen waarbij de scherpschutter in uw team snel duidelijk zal worden.


Gezellig nakletsen

Na de activiteiten is er voldoende gelegenheid om aan onze bar nog even na te kletsen en de resultaten met zijn allen nog te evalueren.


Accommodatie

Onze accommodatie is geheel gelijkvloers, dus ook toegankelijk voor minder valide. Verder is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig bij ons verenigingsgebouw


Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd, neemt u dan via ons contactformulier contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, beschikbaarheid, kosten en voorwaarden.