Algemeen

Opening vanaf 2 juli 2020

Gelukkig mogen we de deuren weer openen met ingang van 1 juli. Dit was vanuit de Rijksoverheid wel de mooiste berichtgeving die we na ruim 3 maanden mochten ontvangen. Menig schutter zal inmiddels wel schiet ontwenningsverschijnselen gekregen hebben. Op een enkeling na dan die over een eigen thuisbaan beschikt of via kunstige ingrepen alsnog ergens in de buitenlucht kon trainen.Maar voor menig van onze schutters was het toch al die maanden afzien.

Op donderdag 2 juli openen we dan ook daadwerkelijk weer de deuren voor de leden. In de tussentijd heeft zich nog een extra versoepeling voorgedaan van de regels, waarbij we gelukkig nog wat eerder ingestelde regels weer ongedaan konden maken. Zo hebben we onze schietbaan opgedeeld in 2 zone’s. 1 zone waar je, conform de maatregelen tijdens de beoefening van de sport, geen 1,5 meter afstand hoeft te houden van je medeschutter. Hier zijn de eerste 6 banen dan ook volledig geopend.

De 2e zone is nog ingesteld dat er zeker 1,5 meter afstand is tussen de schutters. Hier hebben we enkele banen nog buiten gebruik gehouden. Dit is nog voor de schutters die het erg op prijs stellen om toch nog op een veilige afstand van de medeschutters te staan.

Aangezien alleen op de schietbaan de 1,5 meter afstand losgelaten mag worden, houdt dit wel in dat in de kantine en de overige delen van ons gebouw nog veilige zones zijn ingericht en de algemene regel geldt dat er nog 1,5 meter afstand gehouden moet worden van elkaar. Verder zijn er door het gehele pand van de vereniging desinfecterende handgel en desinfectie doekjes geplaatst. Het is de bedoeling dat een ieder hiervan ook gebruik maakt conform de aangegeven instructies.

Bovenal gaan wij ervan uit dat alle schutters zich houden aan alle vooraf gecommuniceerde regels en aanwijzingen welke wij door het gehele verenigingspand hebben opgehangen. Wie zich niet lekker voelt en gezondheidsklachten heeft die zich uiten in hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid, reuk- en / of smaakverlies die verzoeken wij toch nog even thuis te blijven en vooral niet naar de vereniging te komen. Dat is niet alleen het beste voor jezelf maar zeker ook voor ons.

Introducee / Geïnteresseerde leden

Indien mensen geïnteresseerd zijn in de schietsport of als introducee willen meekomen met een verenigingslid, dan dienen die dit vooraf even te melden bij het bestuur. Dit kan door ons een email te sturen op : info@postschutters63.nl of het contactformulier in te vullen van de website.

Ook voor deze personen geldt het algemene advies, ben je niet lekker, heb je last van 1 van de verschijnselen, maak dan nog geen afspraak. Kom pas langs als je klachten vrij bent.

Vakantiesluiting

Gelukkig kunnen we nog een aantal verenigingsavonden open zijn voor onze schutters, alvorens we de vakantieperiode alweer ingaan. Donderdag 16 juli is de laatste verenigingsavond waarop we nog open zijn en dan zijn we gesloten voor de zomervakantie. Op maandag 31 augustus 2020 openen we dan pas weer de deuren en hopen wij dat er dan nog meer versoepelingen aan komen vanuit de Rijksoverheid, die op 1 september dan in zullen gaan. Wellicht dat we dan weer terug bij het “oude” normaal zijn.