Openstelling vanaf donderdag 27 mei !

Vanuit de overheid zijn er weer versoepelingen aangekondigd waarin aangegeven is dat binnensport weer is toegestaan onder enkele voorwaarden. Dat is natuurlijk goed nieuws en wij zijn dan ook volop bezig om hier klaar voor te zijn. Vanaf donderdag 27 mei openen wij dan ook weer de deuren voor onze leden.

Aangezien de binnensport onder een aantal voorwaarden beoefend mag worden, blijft de 1,5 meter afstand regel nog steeds van toepassing in het gehele gebouw. De schietpunten zijn nog steeds voorzien van de tussenwanden, dus alle schietpunten kunnen gelukkig dan ook gebruikt worden, waarbij een ieder op een veilige afstand kan staan van de medeschutter. Men dient zichzelf wel te registreren in het presentieregister bij binnenkomst.

De versoepelingen zijn helaas nog niet zo ruim dat ook de bar open mag. Die blijft vooralsnog dus nog gesloten, maar we hopen dan ook dat met de eerstvolgende versoepelingen dit weer toegestaan wordt.

Introducee / Geïnteresseerde leden

Indien u geïnteresseerd bent in de schietsport of als introducee wil meekomen met een verenigingslid, dan dient dit vooraf gemeld te worden bij het bestuur. Dit kan door ons een email te sturen op : info@postschutters63.nl of het contactformulier in te vullen van de website. U dient wel rekening te houden dat er tijdens deze COVID-19 periode wat afwijkende regels gelden rondom een verkennend bezoek. Informeer hier naar tijdens uw contact met het bestuur.

Ook voor deze personen geldt het algemene advies, ben je niet lekker, heb je last van 1 van de ziekte verschijnselen, maak dan nog geen afspraak en doe dat pas als je volledig klachten vrij bent.