Trainingsavonden

Onze vereniging heeft op de eerste woensdag van de maand een “speciale” trainingsavond. Deze avond word geleid door onze top schutters.
Met hun jarenlange ervaringen kunnen zij beginnende en gevorderde schutters helpen om verder te komen. Het maakt niet uit welk niveau de schutters hebben. Zij willen graag onze ervaringen delen met deze schutters.

Wij kunnen veel beginnende (jonge of oude) schutters helpen met de technieken zoals stand, houding, ademhaling en trekker technieken. Voor de meer ervaren schutters gelden eigenlijk dezelfde zaken, maar daar kunnen wij ook extra helpen bij concentratie issues en het verhelpen van ingeslepen fouten. Voor de schutters die al (buitenlandse) wedstrijden schieten of dit binnenkort gaan doen hebben we ook tips en hulp. Wij weten namelijk wat erbij komt kijken tijdens die wedstrijden. Vergeet niet dat er dan behoorlijk extra spanning bij komt en bij sommige schutters ook nog eens een stukje (faal)angst. Ook dat hebben zij ooit meegemaakt en zij kunnen de schutters hierin helpen vanuit hun eigen ervaringen.

Op de “speciale” woensdagavonden is er dus voor iedereen hulp voor het onderdeel die men nodig heeft. Het mooie is dan ook dat iedereen welkom is (wel inschrijven) en wij een ieder hopen te kunnen helpen. Schroom dus niet om je in te schrijven en ons al je vragen te laten beantwoorden! We zien jullie dus graag op de woensdagavond, tot dan!