Nieuws

Algemeen

Opening vanaf 2 juli 2020

Gelukkig mogen we de deuren weer openen met ingang van 1 juli. Dit was vanuit de Rijksoverheid wel de mooiste berichtgeving die we na ruim 3 maanden mochten ontvangen. Menig schutter zal inmiddels wel schiet ontwenningsverschijnselen gekregen hebben. Op een enkeling na dan die over een eigen thuisbaan beschikt of via kunstige ingrepen alsnog ergens in de buitenlucht kon trainen.Maar voor menig van onze schutters was het toch al die maanden afzien.

Lees meer “Opening vanaf 2 juli 2020”
Algemeen

Coronavirus

Tot onze spijt moeten wij u berichten dat we genoodzaakt zijn om de vereniging met onmiddellijke ingang tot en met 31 maart te sluiten.

We doen dit in navolging van een groot aantal andere verenigingen en op dringend advies van het RIVM. We begrijpen de impact van deze drastische maatregel maar we moeten  als bestuur onze verantwoordelijkheid nemen.

Hopelijk kunnen we na 31 maart onze activiteiten hervatten. Mochten er veranderingen optreden dan zullen wij u hierover direct informeren.

Namens het bestuur van SV de Postschutters ’63

O.J.G Verhoeven (vice voorzitter)

Bloembollentoernooi Wedstrijden

Bloembollentoernooi 2019

Op 01 oktober begon het nieuwe schietseizoen 2019-2020 bij S.V. Toxotes in Wassenaar. Zij organiseerden hun jaarlijkse bloembollentoernooi. Hier kon natuurlijk deelname van de Postschutters niet uit blijven. Verdeeld over de wedstrijddagen hebben diverse schutters hun wapens weer gebruikt om een mooie score neer te zetten.

Lees meer “Bloembollentoernooi 2019”
Algemeen

Open dag op 23 november

Op zaterdag 23 november opent schietvereniging de Postschutters ’63 van 11.00 uur tot 15.00 uur de deuren voor een open dag. In het gezellige clubgebouw kunnen ge├»nteresseerden kennis komen maken met de luchtschietsport, en ook zelf ervaren dat deze sport een heel leuke sport is.

Lees meer “Open dag op 23 november”