Nieuws

Algemeen

Coronavirus

Tot onze spijt moeten wij u berichten dat we genoodzaakt zijn om de vereniging met onmiddellijke ingang tot en met 31 maart te sluiten.

We doen dit in navolging van een groot aantal andere verenigingen en op dringend advies van het RIVM. We begrijpen de impact van deze drastische maatregel maar we moeten  als bestuur onze verantwoordelijkheid nemen.

Hopelijk kunnen we na 31 maart onze activiteiten hervatten. Mochten er veranderingen optreden dan zullen wij u hierover direct informeren.

Namens het bestuur van SV de Postschutters ’63

O.J.G Verhoeven (vice voorzitter)

Bloembollentoernooi Wedstrijden

Bloembollentoernooi 2019

Op 01 oktober begon het nieuwe schietseizoen 2019-2020 bij S.V. Toxotes in Wassenaar. Zij organiseerden hun jaarlijkse bloembollentoernooi. Hier kon natuurlijk deelname van de Postschutters niet uit blijven. Verdeeld over de wedstrijddagen hebben diverse schutters hun wapens weer gebruikt om een mooie score neer te zetten.

Lees meer “Bloembollentoernooi 2019”
Vernieuwde website Algemeen

Vernieuwde website

Het bestuur en diverse leden van S.V. de Postschutters 63 zijn de afgelopen tijd druk bezig met het maken van een vernieuwingsslag. Deze vernieuwing was nodig om niet stil te blijven staan in de schietwereld, maar zeker ook gericht op het werven van nieuwe leden. Het belangrijkste medium om nieuwe leden te werven is onze website.

Lees meer “Vernieuwde website”