Nieuws

Wedstrijden

Geannuleerd – Open Grandprix wedstrijd “De Gouden Kogel” 2021

Helaas zijn we door de recent afgekondigde verlenging van de landelijke lockdown genoodzaakt onze organisatie voor de Gouden Kogel wedstrijd 2021 te stoppen. We hadden goede optimistische hoop, maar helaas is datgeen toch gekomen waarvoor we al vreesden, namelijk een verlenging van de landelijke lockdown.

Wedstrijden

Geannuleerd – AK district 3 – 2020-2021

In verband met de gedeeltelijke lockdown, afgekondigd door de overheid ter bestrijding van het Corona virus, is besloten om de organisatie van de Afdeling Kampioenschappen voor 2020-2021 van district 3 stil te zetten. Het is niet toegestaan om wedstrijden te houden.

De KNSA heeft dit in haar nieuwsbrief van woensdag 14 oktober eveneens kenbaar gemaakt en dat zij tot nader order alle KNSA wedstrijden en KNSA kampioenschappen per direct annuleren.

De afdeling kampioenschappen van district 3 zouden gehouden worden in de 1e week van november welke nog in de periode van 4 weken van de geldende lockdown maatregelen valt. Hierdoor zijn wij derhalve verplicht de afdeling kampioenschappen te annuleren.

Op dit moment weten wij nog niet hoe dit verder zal verlopen. Wij hopen dat de huidige maatregelen effectief voldoende zullen zijn om zo snel als mogelijk onze schietsport weer te kunnen beoefenen zoals wij gewend waren, inclusief de daarbij behorende wedstrijden en kampioenschappen.

Algemeen

Opening vanaf 2 juli 2020

Gelukkig mogen we de deuren weer openen met ingang van 1 juli. Dit was vanuit de Rijksoverheid wel de mooiste berichtgeving die we na ruim 3 maanden mochten ontvangen. Menig schutter zal inmiddels wel schiet ontwenningsverschijnselen gekregen hebben. Op een enkeling na dan die over een eigen thuisbaan beschikt of via kunstige ingrepen alsnog ergens in de buitenlucht kon trainen.Maar voor menig van onze schutters was het toch al die maanden afzien.

Lees meer “Opening vanaf 2 juli 2020”
Algemeen

Coronavirus

Tot onze spijt moeten wij u berichten dat we genoodzaakt zijn om de vereniging met onmiddellijke ingang tot en met 31 maart te sluiten.

We doen dit in navolging van een groot aantal andere verenigingen en op dringend advies van het RIVM. We begrijpen de impact van deze drastische maatregel maar we moeten  als bestuur onze verantwoordelijkheid nemen.

Hopelijk kunnen we na 31 maart onze activiteiten hervatten. Mochten er veranderingen optreden dan zullen wij u hierover direct informeren.

Namens het bestuur van SV de Postschutters ’63

O.J.G Verhoeven (vice voorzitter)

Bloembollentoernooi Wedstrijden

Bloembollentoernooi 2019

Op 01 oktober begon het nieuwe schietseizoen 2019-2020 bij S.V. Toxotes in Wassenaar. Zij organiseerden hun jaarlijkse bloembollentoernooi. Hier kon natuurlijk deelname van de Postschutters niet uit blijven. Verdeeld over de wedstrijddagen hebben diverse schutters hun wapens weer gebruikt om een mooie score neer te zetten.

Lees meer “Bloembollentoernooi 2019”