Geslaagd AK 2021
Geslaagd AK 2021

Geslaagd AK 2021

We kunnen met elkaar terugkijken op een zeer geslaagd AK. De organisatie stond als een huis en er werden prachtige resultaten behaald. Met name bij het onderdeel pistool Heren Senioren H werden er zeer hoge scores behaald. Jan Brink behaalde een score van 575. Jan gaf aan dat hij speciaal naar ons was afgereisd om een score te behalen die nodig is voor deelname aan de EK kwalificatiewedstrijd.

De deelnemers waren vol lof over de kwaliteit van de lichtvoorziening op de banen. Hier is door de Postschutters de afgelopen periode ook fors in geïnvesteerd. Het was voor veel schutters ook een soort reünie. Door de Corona-perikelen was het voor zeer veel schutters hun eerste wedstrijd en optreden “buiten de deur.”

Onze schutters hebben laten zien dat ook zij tijdens de wedstrijden prima resultaten te kunnen halen. Wat dat betreft staan we weer op de kaart.

Langs deze weg willen wij onze waardering uitspreken aan iedereen, die tijdens en voorafgaand aan dit AK, een bijdrage heeft geleverd aan dit geslaagde AK.

In februari 2022 staat onze klassieker gepland: “De Gouden Kogel”. Houd hiervoor onze facebook pagina goed in de gaten.