Geen AK voor district 3 Zuid-Holland bij de Postschutters ’63
Geen AK voor district 3 Zuid-Holland bij de Postschutters ’63

Geen AK voor district 3 Zuid-Holland bij de Postschutters ’63

Helaas zijn wij als vereniging genoodzaakt om de organisatie van de Afdeling Kampioenschappen (AK) voor district 3 Zuid-Holland dit jaar uit handen te geven, Dat houdt in dat wij geen AK zullen organiseren,. Wij hebben de KNSA district 3 voorzitter, Mevrouw G. Lejeune, verzocht om een andere vereniging van het district 3 te verzoeken dit AK te organiseren.

Helaas staat op de website van de KNSA nog steeds dat wij dit organiseren, echter dit is dus niet zo. Wij zullen de KNSA verzoeken deze vermelding van de website af te halen en de juiste informatiegegevens te vermelden van de vereniging die het wel gaat organiseren.