Uitslagen Gouden Kogel 2022 definitief
Uitslagen Gouden Kogel 2022 definitief

Uitslagen Gouden Kogel 2022 definitief

Het heeft even wat geduld gevraagd van de schutters, maar we kunnen u de definitieve uitslagen presenteren van de in Mei 2022 gehouden Gouden Kogel wedstrijd. Naar aanleiding van de eerder gepubliceerde uitslagen hebben we deze weer moeten terugnemen en een onderzoek ingesteld. We hebben de lijst tegen de scores en inschrijfformulieren gehouden om alle fouten eruit te halen. Dit naast de meldingen die we van individuele schutters al hadden gekregen over de mail of (helaas) via social media. U begrijp dat dit laatste niet onze voorkeur had.

Het bestuur van SV de Postschutters ’63 heeft hierbij wat tegenslagen te verwerken gekregen waardoor er extra oponthoud was in het genereren van deze lijst.

Wij willen deze lijst aan u goed uitleggen, voordat hierover verkeerde interpretaties zijn. De lijst bevat 2 onderdelen, namelijk de schutters die zich bij de inschrijving hadden opgegeven voor het Eremetaal en een overzicht van de scores van de schutters die zich hadden ingeschreven voor de Gouden Kogel. Wie het totaal pakket (eremetaal en gouden kogel) genomen heeft, zal op beide lijsten zichtbaar zijn.

Kortom heb je alleen het pakket Gouden Kogel genomen, dan sta je uiteraard NIET op de lijst voor het eremetaal en vise versa.
Alle scores zijn ingestuurd naar de KNSA, echter alleen voor de junioren telt deze wedstrijd mee voor de Juniorencompetitie. Voor de volwassenen was dit geen ranking wedstrijd.

Alle schutters op de eremetaal lijst waar een * voor hun naam staat zijn in de prijzen gevallen.
De schutters welke op het Gouden Kogel overzicht staan, waar een * voor hun naam staat (de nummer 1, nummer 15, nummer 30, etc.) zijn ook in de prijzen gevallen en hebben het fel begeerde “gouden kogeltje” behaald.

Voor alle prijswinnaars, Gefeliciteerd namens het bestuur van SV de Postschutters ’63. We zorgen dat de prijzen snel naar jullie toekomen.

Wij bieden onze excuses aan voor de grote vertraging, dit was zeker niet zoals wij het normaliter doen en u van ons gewend bent. Wij hopen volgend jaar deze wedstrijd weer onder normale omstandigheden aan te kunnen bieden en af te handelen en u dan weer bij onze vereniging te verwelkomen.