Gouden Kogel 2022 – Open Grandprix en Junioren competitie
Gouden Kogel 2022 – Open Grandprix en Junioren competitie

Gouden Kogel 2022 – Open Grandprix en Junioren competitie

Gelukkig laten de huidige maatregelen het weer toe om wedstrijden te organiseren en te houden. Wij zijn echter wel genoodzaakt geweest om onze Gouden Kogel wedstrijd te verplaatsen. Onze welbekende en befaamde Gouden Kogelwedstrijd staat nu gepland voor 04 mei tot en met 08 mei 2022. Inmiddels is de wijziging ook al doorgevoerd in de KNSA agenda.

Voor de aanmelding is wel een verandering dit jaar. Ook onze vereniging stapt over op Baanplanner, binnenkort staat deze wedstrijd in het schema en kunt u zichzelf via baanplanner inschrijven. Hier zullen wij via onze facebook pagina berichtgeving van geven.

De inschrijving geschied dan ook alleen via Baanplanner en niet meer persoonlijk via onze wedstrijdleider.

Download de flyer van deze wedstrijd en hang hem op bij uw vereniging.