Uitslagen Gouden Kogel 2022 – in onderzoek
Uitslagen Gouden Kogel 2022 – in onderzoek

Uitslagen Gouden Kogel 2022 – in onderzoek

Op vrijdag 20 mei waren hier de uitslagen gepubliceerd van de Gouden Kogel wedstrijd. Helaas zijn we erop gewezen dat er mogelijke omissies in de uitslagen zitten. Als bestuur nemen we dat uiterst serieus, aangezien we een eerlijke uitslag willen publiceren die recht doet aan iedereen.

Om deze reden zijn de gepubliceerde uitslagen weer offline gehaald en zal het bestuur zich samen met de wedstrijdleider over alle inschrijvingen, schietresultaten en eindlijst buigen, zodat een gedegen onderzoek plaatsvind en de uitslagen gevalideerd worden. Dit onderzoek zal helaas even wat tijd in beslag nemen en daarbij vragen wij u om uw geduld. Wij hopen zo snel als mogelijk een nieuwe uitslag te publiceren die correct is en recht doet aan ieders sportieve prestatie.

Bestuur SV de Postschutters ’63